Saint Tropez

Over ons

Welkom bij
Restaurant & Lounge
Saint Tropez

Een authentiek restaurant vol met smakelijke huisgemaakte gerechten en lekkernijen. U kunt ons restaurant vinden aan het plein in Cadzand-Bad, op steenworp afstand van het strand.

Ondanks het feit dat Saint Tropez in 2021 is opgericht hebben de eigenaren en chefs veel ervaring in het horeca leven. Onze chefs hebben jaren ervaring in verschillende keukens, van Turks tot Italiaans en gespecialiseerde visrestaurants.

De eigenaar van Restaurant & Lounge – Saint Tropez, Harun Korkmaz (aka Gino), runt naast Saint Tropez al jaren zijn Turkse restaurant, Gino’s Grillhuis, in Breskens. De ambitie voor een 2e restaurant was bij Harun al jaren aanwezig. In 2021 is deze ambitie uiteindelijk omgezet in realiteit en is deze culinaire keuken een steevaste toevoeging in Cadzand-Bad.

Rustam Sangar, trouwe vriend van Harun en gespecialiseerd chef-kok, is de uitvoerend manager en hoofd-chef van Restaurant & Lounge – Saint Tropez. Na lange tijd samen te hebben gewerkt voelen ze elkaar precies goed aan en weet Rustam de wensen van Harun op een moderne en succesvolle manier om te zetten tot een kwalitatief toprestaurant!

Het horeca leven betekent alles voor Harun & Rustam. Het is hun trots en passie. De eigenaar en manager hebben veel tijd, energie en liefde gestoken in het opbouwen van het restaurant en de naam. Harun en Rustam zitten beide vol passie en energie, en Saint Tropez is dé plek waar hun al deze passie en energie in kwijt kunnen.

Hun voldoening halen ze uit het ontvangen en verwennen van hun gasten. Gastvrijheid staat met vlag en wimpel op nummer 1. Dankzij ons sterke en hardwerkende team kunnen we onze passie dagelijks met een lach op ons gezicht uitvoeren!

Kom gezellig langs en laat je verrassen door de smaakmakers van Restaurant & Lounge – Saint Tropez.
Restaurant
Restaurant

De menukaart van ons restaurant is gebaseerd op de Franse keuken. De internationaal gewaardeerde Franse keuken wordt gekenmerkt door de grote diversiteit en chique presentatie. Laat je verwennen en verrassen door de culinaire kunsten van onze chefs!

Lounge
Lounge

Naast onze keuken ben je bij ons ook aan het juiste adres om heerlijk te komen loungen na een lange dag op het strand. Kom lekker tot rust onder het genot van een vers gemaakte cocktail en heerlijke tapas in een rustgevende omgeving.

Steenworpafstand Strand
Steenworpafstand Strand

Restaurant & Lounge - Saint Tropez is gelegen in het centrum van Cadzand-Bad, tussen alle hotels, appartementen en vakantieparken in. Het strand ligt op steenworp afstand van ons restaurant! Mooie omgeving voor een vakantie of gewoon zomaar een dagje ertussenuit!

Tevreden klanten
Klant reviews

Vandaag voor de tweede dag op rij genoten van een overheerlijk diner bij St Tropez Super kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zeer nette bediening Echt een welverdiende aanbeveling waard.

Carin Van Aaken
Klant

Gisteren hebben wij heerlijk gegeten hier, en met een super goede bediening!! En wil de kok nogmaals bedanken voor de crepe suzette die hij buiten de kaart om gemaakt heeft, wij komen zeker nog een keer terug!!

Mariska en Pieter Bakker
Klant

Zeer goede service en attente service. Met uitstekende steaks, spareribs en tong. Ik wil in het bijzonder de aandacht vestigen op de behandeling van de allergieën van mijn dochter. Bovenkant! Altijd mijn plezier!

Stefan Haipik
Klant